Daruieste-i animalului tau de companie un look elegant si stralucitor cu produsele PetOne Couture, brandul preferat al animalelor de companie!

comenzi petshop - PetOne - PetShop Cu Preturi Incredibil De Mici: Anunturi animale de companie, servicii pet care si pet friendly
Livrarea Comenzilor

CUM ITI LIVRAM PRODUSELE?

Toate comenzile plasate pe site-ul nostru PetOne.ro sunt livrate doar prin curier rapid.

1. URMARIREA COMENZII TALE

Dupa ce ai inregistrat comanda, poti urmari statusul acesteia din contul tau de client, in sectiunea “Comenzi”.

2. MODIFICARE SAU ANULARE COMANDA

In cazul in care te-ai razgandit si nu mai vrei un produs din comanda, vrei alt produs decat cel comandat sau nu mai vrei niciunul dintre produsele comandate, ne poti anunta cat mai repede la +40 770 385 154, iar noi vom face tot posibilul sa anulam comanda inainte sa fie predata curierului.

3. MODALITATI DE LIVRARE SI TERMENE DE LIVRARE

Toate produsele vandute pe PetOne.ro sunt livrate doar prin curier rapid. Orice alta metoda de livrare nefiind acceptata chiar daca clientul sugereaza alte alternative.

Expedierea comenzii pentru produsele aflate în stoc se va realiza în termen de 24-72 ore, de la confirmarea comenzii prin email. Comanda ar trebui să ajungă la dumneavoastră în termen de maxim 3 zile lucratoare de la data confirmării comenzii. Acest termen poate fi modificat de împrejurări independente de voința noastră, fără a depăși un termen de 10 zile lucratoare, calculat de la data preluării comenzii dumneavoastră.

4. TARIFE CURIERAT

Taxa de livrare este calculata automat pe baza tarifelor curierului. Noi nu adagam profit pentru taxa de livrare si incercam tot timpul sa scadem costul transportului in functie de negocierile purtate cu livratorii.

Pentru colete care cantaresc peste 20 Kg (greutate sau volumetrie) se vor percepe taxe suplimentare.

Un colet poate cantari maxim 30 Kg (greutate sau volumetric). In cazul depasirii acestei valori, comanda va fi expediata in 2 sau mai multe colete, iar livrarea acestora poate fi impreuna sau separat.